Certificirana izobraževanja za coache

 

 1. Ste navdušeni nad možnostjo postati profesionalni coach ali nadgraditi svoje coaching veščine?
 2. Postati profesionalni certificirani coach pri obeh zvezah za coaching, ICF in EMCC?
 3. Ali morda želite razviti učinkovitejšo coaching kulturo v podjetju?

Če ste coach, interni coach ali svetovalec, vodja, hr strokovnjak, psiholog, se pri svojem delu ukvarjate z razvojem ljudmi … potem bodo naša certificirana coaching izobraževanja pravo odkritje za vas! 

V Povej na Glas vam ponujamo certificirana coaching izobraževanja, akreditirana s strani Mednarodne zveze coachev (ICF) in Evropske zveze za coaching  in mentorstvo EMCC Global.

 

Pridružite se nam na transformacijskih certifikacijskih izobraževanjih, kjer lahko razvijete svoje coaching veščine na najvišji ravni. Naši programi so primerni za različne stopnje razvoja coaching veščin, bodisi ste začetnik ali izkušen strokovnjak.

Naša edinstvenost v Sloveniji je v tem, da smo edini ponudnik mednarodno akreditiranih coaching in vodstvenih programov, potrjeni pri obeh zvezah, ICF in EMCC. Coaching program Embody your Coaching Wisdom - Organizacijski coach, je akreditiran pri mednarodni zvezi za coaching ICF z LEVEL 2 (PCC) in pri evropski zvezi za coaching in mentorstvo EMCC s Practitioner EQA fast track EIA Practitioner.

Nudimo tudi napredni coaching program Integralni Coaching ICF - Level 2. 

                         

 

 ŠOLA ZA COACHE (certifikacija) - Izobraževanje za Profesionalne Coache

Nudimo celovito izobraževanje za posameznike, ki želijo postati profesionalni coachi. Naše izobraževalne programe odlikuje dvojna certifikacija, ki vključuje priznane standarde s strani vodilnih mednarodnih organizacij za coaching, in sicer ICF - LEVEL 2 in EMCC EQA Practitioner.

Certifikacija ICF - LEVEL 2:

 • ICF (Mednarodna Zveza za Coaching) je ena najuglednejših in najvplivnejših organizacij v svetu coachinga. Certifikacija ICF - LEVEL 2 pomeni, da boste pridobili znanje, veščine in kompetence, ki izpolnjujejo visoke standarde ICF.

Certifikacija EMCC EQA Practitioner:

 • EMCC (Evropska Zveza za Mentorstvo in Coaching) zagotavlja priznano certifikacijo EQA Practitioner, ki označuje visoko kakovost in usposobljenost na področju mentorstva in coachinga.

Ključne značilnosti našega izobraževanja:

 1. Celovit program: Naš program je obsežen in pokriva vse ključne vidike coachinga, vključno z etiko, komunikacijo, postavljanjem ciljev, razvojem odnosov in več.

 2. Praktično usposabljanje: Poudarek je na praktičnem usposabljanju, vključno z vajami, študijami primerov in simulacijami, ki zagotavljajo učinkovito prenos znanja v prakso.

 3. Dvojna certifikacija: Dvojna certifikacija s strani ICF in EMCC poudarja visoko kakovost in mednarodno priznanje našega programa.

 4. Usposobljeni mentorji: Naše izobraževanje izvajajo visoko usposobljeni mentorji & trenerji z bogatimi mednarodnimi izkušnjami na področju coachinga in coaching supervizije. Vsi trenerji so člani International Coaching Federation – ICF  in so pri tej organizaciji osebno akreditirani kot PCC ali MCC ter so bili tudi pobudniki ustanovitve slovenske izpostave ICF Slovenia Charter Chapter, kjer aktivno so-ustvarjajo njeno delovanje in podpirajo coache. Prav tako so člani Evropske zveze za coaching in mentorstvo EMCC in akreditirani tudi pri tej zvezi. 

 5. Podpora pri razvoju kariere: Po končanem izobraževanju vam nudimo podporo pri razvoju kariere, vključno z možnostmi nadaljnjega usposabljanja in mentorstva.

 

Ponujamo tudi možnost nadaljevanja za pridobitev mednarodne osebne akreditacije pri mednarodni zvezi coachev ICF za ACC, PCC in MCC in EIA pri EMCC.

 

 • Izberite naše izobraževanje za profesionalne coache in stopite na pot k uspešni karieri v svetu coachinga.
 • Učite se od mojstrov iz profesije, ki vam bodo ponudili najnovejša dognanja iz sveta coachinga. 
 • Izstopite iz povprečja in razvijte svojo mednarodno coaching kariero.  Pridružite se novi generaciji mednarodno akreditiranih coachov in dvignite svojo kariero na višjo raven!

 

Obiščite našo rubriko LEVO in odkrijte vse coaching programe, prilagojene vašim potrebam in ciljem. 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih